sunnuntai 10. elokuuta 2014

Touhuloota päivittyy jälleen!

Vetten alla.


Leimasin: Magnolia PEARL TILDA

Vielä on kesä ja järvissä lämpimät uimavedet.


Tämä Magnolia merenneito on aivan yli suloinen. Taustapaperi, joka on Lidlistä sopii äärettömän hyvin tähän merenalaiseen tunnelmaan. Simpukat ostin aikanaan Tiimarista, ja ne ovat odottaneet käyttöä jo hyvän tovin,


Kukkaset ovat löytö Pirismasta. Joissain Prismoissa on nykyään ihan huikeat askartelutarvike hyllyt, mutta vaihtelua kauppojen välillä on hirveästi. Johtuneeko vaihteleva taso kauppiaasta, vai sattuuko joihinkin paikkoihin osastovastaavaksi valikoitumaan, joku askarteluintoinen. Tiedäppä sitä, mutta jännä huomata, että ihan perus kaupoista löytyy yllättävän paljon erilaisia tarvikkeita askartelumaailmaan, kun osaa vain katsella.

3 kommenttia:

 1. KIvan näköinen kortti, vaikka itse en ole oppinut käyttämään tai tykästynyt Magnolian leimoihin...mielelläni niitä kuitenkin muiden taitureiden käyttäminä katselen.

  Tosi on että askarteluun voi löytää vaikka ja mitä muualtakin kuin erikoisliikkeistä; tosin joskus laatu saattaa olla sitten mitä sattuu. Joskus kuitenkin tekee ihan mukavia löytöjä, niin kuin nyt nuo sun kukkaset :)

  - Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ritva!!
   Minä taas rakastan Magnolia leimasimia, tosin toivoisin enemmän Edwineitä, kun Tilda -leimasimia on jo vaikka kuinka paljon varastossa ja poikia vain muutama. Olen tilannut suurimman osan leimoistani Stamp Clubin kautta, joten siinä kai syy. Magnoliathan ovat vähän sellaisia että niistä joko tykkää tai sitten ei.

   Juu, kyllähän se niin on että laatuun kannattaa panostaa, erityisesti jos esim. myy tuotoksiaan eteenpäin. Muistan joskus värittäneeni inktenseillä ja vauvaöljyllä ja vuosia myöhemmin löysin yhden kuvan joka oli ihan kellastunut tämän tekniikan jäljiltä. Ei vauva öljyä enää mulle, en tosin käytä enää inktensejäkään.

   Poista
 2. Aivan ihanan suloisen söpö Magnolia tosiaan ja hyvin olet sommitellut kaikki kortissa.

  VastaaPoista