perjantai 1. tammikuuta 2016

Tänään starttasi Wanderlust.

Tänään se vihdoin virallisesti alkoi: Koko vuoden pituinen Wanderlust
Malttamattomana olenkin odottanut tätä kurssia.
Paljon ihania aiheita ja juttuja siis tulossa ja Wanderlust Book -kirja on yksi niistä. 
Käytännössä se on Art Journal, joka sisältää tuolla kurssilla saatujen ideoiden pohjalta tehtyjä sivuja.. Ensimmäinen ohjeistus saatiin juuri tänään ja ensimmäinen opetusvideokin julkaistiin.
Päädyin tekemään itse tämän Wanderlust book -kirjasen. Tätä täytän sitä mukaan kun sivuja syntyy. Tässä on kätevät saranarenkaat jotka mahdollistavat sivujen lisäilyn. Kannet tein ja koristelin tänään. Jos saisi ensimmäisen sivunkin tehtyä viikonlopun aikana. Kaksi sivua gessosinkin jo valmiiksi.


Näitä Rangerin Dylusions creative journal -kirjoja ajattelin käyttää myöskin kurssin aikana.

Erityisesti tuon ison hommasin tätä kurssia ajatellen. Se olisi opettajien opetusvideoita varten. Siinä on tuo kätevä tasku, jossa suunnittelin säilyttäväni mm. kurssiaikataulua tms.

Näillä siis mennään ja parilla canvas-pohjalla. Muita tarvikehankintoja teen vuoden aikana, jos katson tarpeelliseksi.

Ja meillä on ihana suomalainen tukiryhmäkin facessa. Yli 20 suomalaista osallistujaa tuolla kurssilla ja kaiken kaikkiaan kurssille osallistuu yli 1100 henkilöä ympäri maailmaa.
Mahtava vuosi 2016 tulossa!
Oikein upeaa alkanutta vuotta siis kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kuin myös. Tykkäsin myös siitä sun raikkaasta kirjankannesta!

   Poista
 2. Saman tyyppiseen art journal -ratkaisuun itsekin päädyin eli Dylusions iso ja pieni journal, kierrereunainen pieni Visual Journal ja sitten lopuksi itse koottu rouheampi Wanderlust 2016 -book. Hienot kannet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollassa itse tehdyssä on se etu että voin siihen tosiaan liittää erilaisia sivupohjia sen mukaan kun siltä tuntuu. Kaisan käyttämässä Finnabairin kirjassakin kun on niitä erilaisia sivumateriaaleja.

   Poista