keskiviikko 17. elokuuta 2016

Kurssilla Kokkolassa, ohjaajana Riikka Kovasin

Vihdoinkin yksi haaveistani toteutui ja pääsin Riikka Kovasinin mixed media-kurssille. Riikka pyörittää Paperiliitin -blogia ja pitää useita kursseja ympäri Suomea. Hänet tunnetaan myös esimerkiksi  Finnabairin Creative Team:in jäsenenä sekä Priman DT:nä ja useiden muidenkin brändien DT:nä ja häneltä löytyy useita upeita mixed media ja scrapbook -videoita mm. YouTubesta. Mun mittapuulla siis kyseessä on huikea ulkomaillakin tunnettu suomalainen artisti, ja fiilis oli kuin muusikon privaattikeikalla.


Palataanpas kurssiin. Kurssi järjestettiin Kokkolassa lauantaina 6.8, Ihan Itse -puodin tiloissa. Aiheena oli tehdä canvas-taulu teemalla "she was wearing summer on her hair". Tätä kurssia odotin monta kuukautta, ja aivan mahtavaa, että saimme tarvittavan määrän osallistujia kokoon kurssin toteutumiseksi. Oli huikeaa, kun todettiin että meijän silppurijengihän se oli jälleen koossa. Oli ihanaa nähdä taas kaikki tutut. Tämä porukka on aivan mahtavaa sakkia, niinpä juttu lentää ja valitettavasti aikakin kuin siivillä. No, taidettiin puhua jälleen jotain seuraavan silppurin järjestämisestä syksylle, ja Riikkakin houkuteltiin kurssittamaan uudelleen meitä Kokkolaan ensi keväänä. Mukana molemmissa sata varmasti, jos vain työt antaa periksi.

Sitten niihin kurssikuviin.Puodin pitäjä ja Riikka aarrepussilla, sekä matkakaverini Ritva

Silppurijengi
Projektipöytä, juuri ennen kahvipaussia

Mun projekti vielä vähän vaiheessa

Tarttis höyheniä tai sulkia mistähän... Riikalta löytyy varmasti.Mun valmis kaunokainenJa voin sanoa, että minua onnisti, Riikka piti osallistujien kesken vielä lopussa arvonnan ja arpaonni suosi minua. Sain aivan ihania Finnabairin tuotteita: Leimasimen, punaista lasimurskaa ja akryylimalin hopean sävyisenä. Olen todella otettu tästä voitosta. Tulevat kyllä käyttöön!


Seuraavaa kurssia odotellessa.


2 kommenttia:

  1. Kiitos Katja kauniista sanoistasi! Oli ihana, että olit kurssilla! Kanvaksesta tuli todella kaunis ja rauhallinen. Ensi vuonna nähdään <3 (ellei aiemmin jossain törmäillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kurssista. <3 Todellakin viimeistään ens vuonna uudestaan.

      Poista